eTwinning IF I PLAY I LEARN

4-A Sınıf Öğretmeni Nurdan Aydın'ın öğrencileriyle yürüttüğü  yabancı ve Türk ortakların da dahil olduğu  eTwinning projesinin tanıtım videosu.

Proje Adı : IF I PLAY I LEARN

Projemiz ilkokul seviyesindeki öğrenciler için oluşturulmuştur. Amacımız derslerimizdeki konuları oyunlaştırarak materyal hazırlamalarını sağlamaktır. Bu sayede öğrencilerimiz en çok sevdikleri şeyi yaparak yani oyun oynayarak öğreneceklerdir. Bu süreçte öğrencinin hayal gücüne dayalı çalışmalar yapılacaktır. Çalışmalarımız eylül ayında başlayıp mart ayına kadar devam edecektir.

Öğrencilerimiz bu projede aktif çalışacaklardır. Hayal güçlerini kullanarak bir ürün tasarlayıp, sunumlar yapacaklardır. Yine projemizde web2 araçlarını öğrenecekler, teknolojiyi yaşamlarında daha fazla kullanacaklardır. Beyin fırtınası yaparak bilgi alışverişinde bulunacaklardır. Hem eğlenecekler hem de öğreneceklerdir. Yaparak yaşayarak oynayarak öğreneceklerdir.

10.04.2022 145